Kisfaludy fejlesztési program

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program keretein belül Panziónk is nyert fejlesztésre szánt összeget!

Kedvezményezett neve: RÁCZ-HUS Mezőgazdasági, Húsipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.

Támogatott projekt címe: A siófoki Ötösfogat panzió korszerűsítése, kapacitásbővítése, valamint szolgáltatáskínálatának bővítése.

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00231

Szerződött támogatás összege: 22 545 425 Ft.

Támogatás mértéke: 70%.

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: Jelen projekt keretein belül a Rácz-Hús Kft. által üzemeltett Ötösfogat panzió fejlesztésére került sor az alábbiak szerint: 7 szoba (12 férőhely) belsőépítészeti felújítása, vendéglátótér fejlesztése, szolgáltatáskínálat bővítéshez és belső megjelenéshez kapcsolódó eszközök beszerzése.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.06.30

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.”

Szobák

A szobák franciaággyal, rajtuk felsőkategóriás matracokkal felszereltek. Minden szoba klímával, hűtőszekrénnyel, beépített bútorszéffel, valamint  HD TV-vel ellátott. A szobákhoz tartozó fürdőszobákban fali hajszárító és walk-in tusoló áll a vendégek rendelkezésére.. Az egész épületben ingyenes WIFI vehető igénybe. A Balaton és a belváros egyaránt egy rövid sétára van a szálláshelytől. Az  udvar zárt parkolóként is funkcionál.

Apartman

Az apartman 4 személyes. A franciaágyas szeparált háló mellett, a nappaliban kihúzható bőrkanapé, sík képernyős TV található. A klíma hűtő-fűtő rendszerű, a melegről padlófűtés gondoskodik. A fürdőszoba sarokkádas, fali hajszárítóval felszerelt. Az apartmanhoz terasz tartozik. Konyhája mindennel felszerelt (mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, gázsütő, edények).

Stúdió szoba

Stúdiószobánk 4 személyes, egy francia-és egy emeletes ággyal rendelkezik. Gyerekekkel érkező család számára ideális. A szobában klíma, hűtőszekrény, szobaszéf és SMART-TV található. A fürdőszoba walk-in tusolóval és fali hajszárítóval rendelkezik.

Ötösfogat Panzió © 2020 Minden Jog Fenntartva.